Posjetite Dane otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj

//Posjetite Dane otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj

Posjetite Dane otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“  je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. Dani otvorenih vrata biti će održani u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine.

Želimo omogućiti zainteresiranoj javnosti da posjeti projektne lokacije, odnosno objekte i dobije priliku razgovarati s osobama koje su bile uključene u provedbu projektnih aktivnosti, a koje će im prenijeti svoja iskustva i pružiti uvid u proces odvijanja projekta. Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid u to na koji način projekti djeluju kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. Također, sve uključene institucije, ustanove i druge pravne osobe će u neposrednoj komunikaciji s građanima dobiti jedinstvenu priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, dodatno se približiti potencijalnim korisnicima te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti i usluge.

Ovim putem Vas pozivamo da, kao korisnici koji su uspješno osmislili i proveli projekt financiran iz fondova Europske unije, iskažete svoj interes za sudjelovanjem u „Danima otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“ te da svojim primjerom poslužite kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije. Način na koji ćete sudjelovati u ovom projektu ovisi o Vašim mogućnostima, a mi Vas potičemo da budete kreativni i uključite se organizacijom informativnih događanja na otvorenom, sportskih događanja, nagradnih igara, edukativnih radionica, predavanja, okruglih stolova, obilaska projekata ili nekim drugim aktivnostima.

„Dani otvorenih vrata lokalnih EU projekata“ bit će promovirani putem društvenih mreža i medijskih objava na nacionalnoj razini, a svi sudionici će dobiti potvrdu, odnosno certifikat kojim se potvrđuje njihovo sudjelovanje.

Molimo da svoje sudjelovanje u „Danima otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“ potvrdite putem elektroničkog obrasca na poveznici https://goo.gl/forms/AvuZF01XXv5QkpbZ2 najkasnije do 14. travnja  2017. godine. S obzirom da će se aktivnosti u sklopu navedenog događanja provoditi u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine, molimo Vas da u prijavi navedete željeni datum ili datume Vašeg sudjelovanja, način na koji biste željeli sudjelovati i kontakt osobu kojoj se možemo obratiti u vezi daljnje organizacije.

Za sva dodatna pitanja ili eventualne prijedloge slobodno se obratite putem elektroničke pošte na adresu fondovi@mrrfeu.hr.

By | 2017-12-20T12:08:55+00:00 5. travnja 2017.|

Sisak projekti d.o.o.

Trgovačko društvo Sisak projekti d.o.o. osnovano je 2008. godine, a osnivač je Grad Sisak. Naša misija je stvaranje povoljnog okruženja i uvjeta za realizaciju poslovnih poduhvata unutar poslovnih zona u gradu i biti sveobuhvatna podrška rastu i razvoju gospodarske aktivnosti na području Grada Siska.

– Upravljanje EU projektima
– Edukacija i informiranje o mogućnostima financiranja Vaših projektnih ideja iz sredstava Europske unije
– Jačanje abpsorcijskih sposobnosti grada i trgovačkih društava u vlasništvu grada
– Izgradnja, organizacija i upravljanje poslovnim zonama razvijanje komunalne infrastrukture potrebne za osnivanje i razvoj MSP-a
– Edukacija i informiranje o mogućnostima financiranja Vaših projektnih ideja

– Izrada poslovnih, razvojnih i investicijskih planova
– Uspostavljanje suradnje s financijskim ustanovama
– Provođenje ili pomoć kod provođenja projekata čije je financiranje vezano uz Europsku uniju
– Izrada i obavještavanje stručne javnosti o mogućnostima ulaganja
– Potpora regionalnoj i lokalnoj samoupravi kod prijavljivanja na natječaje Europske unije
– Stvaranje pozitivnog potencijalnog investicijskog ozračja