Na jesen Zagreb postaje svjetska start-up destinacija

//Na jesen Zagreb postaje svjetska start-up destinacija

Na jesen Zagreb postaje svjetska start-up destinacija

startup

Druga po redu start-up konferencija Zagreb Connect okupit će  11. i 12. studenog brojne svjetske start-up stručnjake i investitore s ciljem unaprjeđenja inovativnog potencijala regije

Grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom organizira veliko start-up događanje Zagreb Connect 2015. koje će omogućiti  start-upovima iz Zagreba i regije da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Prvi Zagreb Connect održan je u studenom 2014. godine na kojoj je 20 najkvalitetnijih start-upova predstavilo vlastite poslovne ideje investitorima. Konferencija je postigla izniman uspjeh okupivši preko 350  posjetitelja i sudionika programa iz  Hrvatske,  šire regije, zemalja  članica Europske unije, SAD-a i Izraela, koji su prepoznali Zagreb Connect 2014. kao idealnu priliku za međusobnu suradnju i ostvarenje poslovnih prilika. Nagradni fond start-up natjecanja (pitch natjecanja) iznosio je 125.000 kn. Pobjedu prvog Zagreb Connecta odnio je tim Mash.Me koji je predstavio aplikaciju za snimanje videa s trodimenzionalnim likovima.

Za ovu godinu organizatori najavljuju velik odaziv nacionalnih i međunarodnih start-upova iz područje razvoja visokih tehnologija, dolazak investitora iz Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Bugarske, Izraela te bogate novčane nagrade. Stvaranjem mreže start-upova, poslovnih anđela, institucija, mentora, studenata te uspješnih poduzetnika želi se potaknuti pozitivno poduzetničko okruženje u Gradu Zagrebu.

Partneri ovogodišnje konferencije Zagreb Connect su: Razvojna agencija Zagreb – Tehnološki park Zagreb, Founder Institute, Zagrebački inkubator poduzetništva ZIP, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Europska poduzetnička mreža.

Pozivamo sve zainteresirane da kroz ovu konferenciju uđu u svijet inovacija i poduzetništva te na taj način predstave svoju ideju, unaprijede poslovanje i ostvare investiciju.

Prijave start-up timova i projekata bit će otvorene 17. kolovoza 2015. na službenim stranicama konferencije http://zagrebconnect.zagreb.hr

By | 2017-12-20T12:15:37+00:00 28. srpnja 2015.|

Sisak projekti d.o.o.

Trgovačko društvo Sisak projekti d.o.o. osnovano je 2008. godine, a osnivač je Grad Sisak. Naša misija je stvaranje povoljnog okruženja i uvjeta za realizaciju poslovnih poduhvata unutar poslovnih zona u gradu i biti sveobuhvatna podrška rastu i razvoju gospodarske aktivnosti na području Grada Siska.

– Upravljanje EU projektima
– Edukacija i informiranje o mogućnostima financiranja Vaših projektnih ideja iz sredstava Europske unije
– Jačanje abpsorcijskih sposobnosti grada i trgovačkih društava u vlasništvu grada
– Izgradnja, organizacija i upravljanje poslovnim zonama razvijanje komunalne infrastrukture potrebne za osnivanje i razvoj MSP-a
– Edukacija i informiranje o mogućnostima financiranja Vaših projektnih ideja

– Izrada poslovnih, razvojnih i investicijskih planova
– Uspostavljanje suradnje s financijskim ustanovama
– Provođenje ili pomoć kod provođenja projekata čije je financiranje vezano uz Europsku uniju
– Izrada i obavještavanje stručne javnosti o mogućnostima ulaganja
– Potpora regionalnoj i lokalnoj samoupravi kod prijavljivanja na natječaje Europske unije
– Stvaranje pozitivnog potencijalnog investicijskog ozračja